merchants tirelessly dedicated to the creation of https://www.watchesreplica.ru/ for sale in usa. the value of https://www.christiandiorreplica.ru forum are combined is exclusive market value.

Referentie van Hadderech

 

Een boek voor U?

Gerard Plas, sympatiserend lid van Hadderech, heeft jarenlang de kwartaaluitgave van het contactblad ‘Vrienden van Israel’ verzorgd. Recent heeft hij de ‘editorials’ van de jaargangen 2007 t/m 2011 in een fraai vormgegeven boek gepubliceerd. De auteur maakt gebruik van de vorm van het essay omdat dit hem de wijsheid biedt niet te streven naar volledigheid.

Hij wil in de druk ter tijden het nimmer veranderende Profetische Woord uitdelen in die altijd veranderende wereld in het Midden-Oosten. Dit vanuit hetgeen staat in Openbaring 19:10 ‘Want het getuigenis van Jezus, is de geest der profetie’.

De auteur schrijft over het dagelijks nieuws in het licht van het Woord van God. De rode draad in het boek is: Jeruzalem en de bergen van Israel en de belofen die de God van Abraham, Isaak en Jakob gedaan heeft aan Zijn volk Israel als het gaat om Zijn stad en Zijn land voor Zijn volk. De ‘wereld’ heeft geen boodschap aan God en Zijn beloften gedaan aan Israel. Jeruzalem en het land moeten verdeeld worden. Judea en Samaria, de bergen van Israel, moeten een Palestijnse staat worden met Jeruzalem (Oost) als hoofdstad.

We zien Ezechiel 37 steeds verder vorm krijgen in onze dagen, maar ook de aanloop naar de gebeurtenissen van Ezechiel 38-39 (belegering Jeruzalem en overval op Israel) wordt zichtbaar. Israel staat onder grote druk. Uiteindelijk zal God tussenbeide komen om de volkeren te veroordelen die Zijn land, Zijn erfdeel verdeelden (Joel 4).

De bevrijding van stad en land is gegarandeerd bij de komst van Jezus Messias: ‘Ik zeg u, u zult mij niet meer zien tot het ogenblik komt, dat u zegt: Gezegend Hij die komt in de Naam van de Heer’ (Lucas 13:35). Jezus Messias roept ons op te letten op de vijgeboom (Israel) en tekenen der tijden zoals genoemd in Matteus 24-25. Want hoewel de dag en het uur van Zijn wederkomst alleen bij de Vader bekend zijn, zijn wij niet ontwetend als het gaat om het verstaan van de tijd! Wij moeten waken en voorbereid zijn. Gerard Plas weet met Bijbelse argumenten aan te geven dat we de komende tijd vele profetieen aangaande Israel en de volkeren vervuld zien gaan worden.

Met o.a. een index – ‘De Profeten over Israel’ – Een rubricering van schrift gegevens / codering: 777.68 / The Gospel Parallel / Berean Pictorial Charts / etc. …

Wilt u weten hoe laat het is? Volg de ontwikkelingen in het Midden-Oosten in en rond Israel. Een boek ter overdenking!!

Arie van den Heuvel / Hadderech

*******************************************

Titel boek: ‘Year of Jubilee proclaimed?‘ A period of 3 x 7, or 21 years – De Messiaanse tijd ontluikt! / 340 pagina’s / € 17.95 / 3e druk [in eigen beheer]

*******************************************

Gerard J.C. Plas

 

 

Be Sociable, Share!

  One Response to “Referentie van Hadderech”

  1. I really like and appreciate your blog post.Thanks Again. ekcbgbbfddabdfke

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

Translate »